Projekt menedzsment

Projektként tekintünk minden olyan tevékenységre, amely az adott szervezet, illetve a szervezet által napi szinten végzett feladatoktól eltér, és célja valamilyen korábban nem létezett eredmény létrehozása. A projektek jellemzője, hogy jól definiált kezdőpontjuk és végük van, valamint, hogy korlátosan állnak rendelkezésre a projektre fordítható erőforrások, és az esetek túlnyomó részében a szervezet több szervezeti egységét érintik, illetve több szervezeti egységre van hatással.

A projekt sikerének egyik záloga a megfelelő színvonalú projekt vezetés. Olyan projekt vezetőkre van szükség a projekten élén, akik ismerik és alkalmazzák a projektmenedzsment eszközrendszerét, tisztában vannak a projektek működési sajátosságaival és kezelni tudják a projekt munka során adódó konfliktusokat.


Kollégáink az alábbi feladatkörök ellátása során már bebizonyították, hogy a projekt menedzsment területen érdemes az ARTancsácsadó külső szakértőinek bevonásával kalkulálni:

 

 • Projekt vezetés
 • Projekt iroda felállítása és működtetése
 • Projekt kontrolling
 • Projekt minőség biztosítás
 • Projekt menedzsment tréningek tartása


Projekt menedzsment feladataink ellátása során figyelembe vesszük a PMBOK (Project Management Body of Knowledge) a PRINCE2 előírásait.

Belső képzési rendszerünk gondoskodik arról, hogy munkatársaink folyamatosan továbbképezzék magukat az általuk választott projekt menedzsment szakterületen. Törekszünk arra, hogy minél több kollégánk szerezze meg a PMP, CAMP illetve a PgMPSM fokozatokat.

 
Copyright © 2020 ARTanácsadó. Minden jog fenntartva..
1139 Budapest, Forgách u. 19. +36 1 782 89 19
 

Híreink

 
Junior tanácsadó

Junior tanácsadó kollégát keresünk! További részletekért kattintson ide!

 
Trivantis

e-learning, keretrendszer, lms, tanulásAz ARTanácsadó megállapodást kötött a Trivantis corporation-nel a Lectora és Course Mill e-learning tartalomkészítő és oktatásmenedzsment eszközök magyarországi értékesítéséről és támogatásáról. További információk itt olvashatók.

E-learning blog

Közérthetően az e-learningről
  Ügyféltörténeteink – E-learning tananyag fejlesztése
  Magyarország egyik népszerű gazdasági egyetemének fejlesztettünk egy elearning tananyagot, mely összesen 21 modulból áll és melyet magyar és angol nyelvű változatban is elkészítettünk. Az ügyfél...

  Élményközpontú tananyag létrehozása
  Tananyagfejlesztés során a fő cél és egyben az egyik legnagyobb kihívás, hogy olyan tananyagokat hozzunk létre, mely érdekes, élményközpontú és amely elkötelezetté teszi a tanulókat...

  Tanulási kultúra kiépítése a szervezetben
  A tanulás szerepe a vállalati képzésben Az alkalmazottak fejlesztése egyre inkább a figyelem középpontjába került a mostanában zajló, vállalati kultúrával kapcsolatos megnyilvánulások során. Egyre fontosabbá...