Tesztmenedzsment


Egy új informatikai rendszer bevezetése, vagy a meglévő rendszer beállításának megváltoztatása során kulcskérdés, hogy az új rendszer megfelel-e azoknak a követelményeknek, amelyeket a specifikációs időszakban vele szemben támasztottak. Tapasztalataink szerint a tesztelés nem minden esetben kapja meg azt a figyelmet, ami biztosítaná az új rendszer használatának gördülékeny megkezdését. A nem megfelelő minőségű és mennyiségű tesztelés rövid távon előnyös, hiszen a projekt határidőre lezárható, de már közép távon jelentős visszaesést hozhat a termelésben, hiszen a rendszer nem az elvártnak megfelelően működik.

A tesztmenedzsment tevékenység célja kettős: egyrészt meg kell bizonyosodni arról, hogy a rendszer a követelményeknek megfelelően működik, másrészt folyamatosan információval kell ellátni minden érdekelt felet a tesztelés során tapasztaltakról, hiszen ez az információ az alapja a rendszerrel kapcsolatos döntéseknek.


Tanácsadóink számos projektben vettek részt, és ezen projektekben szerzett tapasztalataik alapján az alábbi szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Szervezeti teszt stratégia készítése
 • Teszt forgatókönyv készítése
 • Teszt terv készítés
 • Teszt katalógus készítés
 • Tesztek végrehajtása és dokumentálása
 • Teszt monitoring
 • Minőségbiztosítás
 
Copyright © 2020 ARTanácsadó. Minden jog fenntartva..
1139 Budapest, Forgách u. 19. +36 1 782 89 19
 

Híreink

 
Tesztelőket keresünk!

Bővülő csapatunkba keresünk TESZTELŐ munkatársat.További részletekért kattintson ide, vagy nézze meg itt további állásajánlatainkat!

 
HRBlog

Blogunk, az elearning.co.hu tartalmai mostantól a HRBlog-on, a HRPortál blog szolgáltatásában is elérhető a http://www.hrblog.hu/e-learning címen.

E-learning blog

Közérthetően az e-learningről
  Ügyféltörténeteink – E-learning tananyag fejlesztése
  Magyarország egyik népszerű gazdasági egyetemének fejlesztettünk egy elearning tananyagot, mely összesen 21 modulból áll és melyet magyar és angol nyelvű változatban is elkészítettünk. Az ügyfél...

  Élményközpontú tananyag létrehozása
  Tananyagfejlesztés során a fő cél és egyben az egyik legnagyobb kihívás, hogy olyan tananyagokat hozzunk létre, mely érdekes, élményközpontú és amely elkötelezetté teszi a tanulókat...

  Tanulási kultúra kiépítése a szervezetben
  A tanulás szerepe a vállalati képzésben Az alkalmazottak fejlesztése egyre inkább a figyelem középpontjába került a mostanában zajló, vállalati kultúrával kapcsolatos megnyilvánulások során. Egyre fontosabbá...