Trivantis

A dinamikusan fejlődő magyarországi e-learning piac újabb fontos lépéshez érkezett. A piaci igényekre reagálva az ARTanácsadó megállapodást kötött az e-learning iparág egyik vezető vállalkozásával, a Trivantis  Corporationnal, így 2011 decemberétől Magyarországon is elérhetővé válnak a Trivantis Corporation termékei.


A hazai e-learning piac fejlődése szempontjából fontos esemény, hogy hazai partnertol is elérhetové vállnak a Lectora tartalomfejleszto család tagjai, valamint a Course Mill oktatásmenedzsment eszköz. A Trivantis eszközeinek megjelenése beleillik abba a minőségváltozási trendbe, amely a piacot jellemzi. Egyre több hazai vállalkozás ismeri fel az e-learning előnyeit és egyre több olyan vállalkozással találkozunk, amely valódi e-learning tartalmat igényel. Az e-learning ugyanis mára már jelentosen több mint egy egyszerű elektronikus olvasókönyv vagy multimédiás elemekkel tele tömött anyag, az e-learning egy hatékony oktatási forma. Egy megfelelően elkészített e-learning megoldás a tanulás örömét nyújtja a hallgatónak és számos előnyt nyújt az alkalmazó vállalkozásoknak.

Számos tanulmány és gazdasági számítás támasztja alá az e-learning hatékonyságát (mind költség, mind HR, mind tudásátadás oldalon). Ahhoz azonban, hogy kiváló tartalmakat tudjunk készíteni és kihasználhassuk az e-learning összes előnyét (ismételhetőség, rugalmasság, riportok) a megfelelő tartalomfejlesztő és oktatás menedzsment eszközre van szükség.

 

lectora, e-learning, keretrendszer, flashA Lectora tartalomfejleszto eszköz, vezető szerepet tölt be az azonos funkciókkal rendelkező társai között. Gazdag funkcionalitása és a vele együtt elérhető flash szerkesztő (Flypaper), képernyőkép rögzítő (snagit) és szoftverdemo készítő és videó szerkesztő (camtasia) programok kínálta kiegészítő szolgáltatások segítségével kimagasló minoségű e-learning megoldások és tesztek készíthetők témakörtol függetlenül (lexikális vagy alkalmazott tudás átadása, folyamatok tanítása vagy szoftver használat).

A Course Mill Course, e-learning, keretrendszer, AR, tartalom menedzsment eszköz elérhető áron nyújt kimagasló szolgáltatásokat. Túl a hagyományos funkciókon (például: értesítések kezelése, képzési útvonalak megadása, testre szabható megjelenés, SCORM és AICC támogatás, szervezeti struktúra leképezése, költségvetés kezelése, tantermi képzések rögzítése) a legújabb verzió már mobil eszközről is elérhető, így a képzésben résztvevő munkatársak már útközben is hozzáférhetnek az oktatási anyagokhoz. A Course Mill számos vállalatirányítási és HR rendszerből képes adatok átvételére, így helyi informatikai környezetbe történő beillesztése sem okoz problémát.

 

trivantis, AR, e-learning, keretrendszer, lmsA Trivantis Corporation e-learning megoldásait a világ több mint 70 országában használják a kereskedelemben, gyártásban működő vállalatok, valamint számos egyetem és egyéb oktatási intézmény. A Fortune 100 listán szereplo vállalatok 70%-a része a teljes, több mint 2.000 vállalkozást tartalmazó ügyfél listának. A Trivantis Corporation-nal kötött megállapodásunk szervesen illeszkedik stratégiánkba, hiszen az együttműködés keretében immár Magyarországon is elérhető a legmagasabb igényeket is kielégítő tartalomfejlesztő eszköz és a megfizethető árú, komplett funkcionalitást kínáló oktatás menedzsment rendszer.

 
Copyright © 2020 ARTanácsadó. Minden jog fenntartva..
1139 Budapest, Forgách u. 19. +36 1 782 89 19
 

Híreink

 
Junior tanácsadó

Junior tanácsadó kollégát keresünk! További részletekért kattintson ide!

 
HRBlog

Blogunk, az elearning.co.hu tartalmai mostantól a HRBlog-on, a HRPortál blog szolgáltatásában is elérhető a http://www.hrblog.hu/e-learning címen.

E-learning blog

Közérthetően az e-learningről