ARTanácsadó
Bemutatkozás

 

Elődvállalkozásainkon keresztül 2004 óta vagyunk jelen a magyar informatikai, szakértői és képzési piacon. Ügyfeleink igényeire reagálva folyamatosan bővítettük tevékenységi palettánkat, így mára képesek vagyunk egy informatikai rendszer teljes alkalmazás-fejlesztési ciklusát támogatni, az üzleti igény definiálásától kezdve, a rendszer megvalósításán és tesztelésén keresztül annak oktatásáig.

Tevékenységünket két márkanév alatt végezzük:

- az  ARTudásmenedzsment e-learning megoldásokat készít, oktatásmenedzsment rendszereket telepít és e-learning szakértői munkát végez.

- az ARTanácsadó crm szakértői, projekt vezetői és informatikai szakértői feladatokat vállal.

Tudjuk, hogy vállalkozásunk sikeréhez ügyfeleink sikerén keresztül vezet az út. Ezért folyamatosan fejlődünk, növeljük kompetenciáink számát, hogy újabb területeken tudjunk bekapcsolódni ügyfeleink értékteremtő folyamatába.

 

 
Elveink

Megbízásaink ellátása közben az alábbi elveket minden esetben figyelembe vesszük:

 • Szakmai hozzáértés: olyan feladatokon dolgozunk, amelyek elvégzéséhez elegendő kompetenciával rendelkezünk.

 • Gondos tervezés és kockázatelemzés: Tapasztalatunkkal a projekt tervezése során a lehetséges kockázatokat is felmérjük és gondoskodunk arról, hogy a projekt során folyamatosan nyomon kövessük és kezeljük őket.

 • Magas szintű dokumentáció: Feladatunk ellátása közben megfelelünk megbízónk által támasztott dokumentációs követelményeknek, illetve szükség szerint alakítunk is azon.

 • Minőségbiztosítás: Belső minőségbiztosítási folyamatunk gondoskodik arról, hogy tanácsadóink és fejlesztőink olyan magas szintű munkát végezzenek, amely mindenben megfelel ügyfeleink igényeinek.

 
Értékeink

Működésünket az alábbi értékek mentén szervezzük:

 • Kreativitás: A problémákat minden esetben több oldalról vizsgáljuk meg, és nem szokványos megközelítéseket is alkalmazunk annak érdekében az általunk készített megoldás ne egyszerűen csak „egy” megoldás legyen a problémára.

 • Innováció: Minden általunk elkészített megoldás egyedi, legyen az egy tréning program, egy funkcionális specifikáció vagy teszt stratégia. Kétszer ugyanazt a megoldást nem tudjuk, de nem is akarjuk leszállítani, mert minden esetben más a kiindulási szituáció, más erőforrások állnak rendelkezésre és más lesz munkánk célja.

 • Egyenes beszéd: ügyfeleinkkel történő kommunikáció során minden esetben egyszerűen, világosan és lényegre törően fogalmazunk, nincsenek apró betűk.

 
Copyright © 2020 ARTanácsadó. Minden jog fenntartva..
1139 Budapest, Forgách u. 19. +36 1 782 89 19
 

Híreink

 
Tesztelőket keresünk!

Bővülő csapatunkba keresünk TESZTELŐ munkatársat.További részletekért kattintson ide, vagy nézze meg itt további állásajánlatainkat!

 
HRBlog

Blogunk, az elearning.co.hu tartalmai mostantól a HRBlog-on, a HRPortál blog szolgáltatásában is elérhető a http://www.hrblog.hu/e-learning címen.

E-learning blog

Közérthetően az e-learningről
  Ügyféltörténeteink – E-learning tananyag fejlesztése
  Magyarország egyik népszerű gazdasági egyetemének fejlesztettünk egy elearning tananyagot, mely összesen 21 modulból áll és melyet magyar és angol nyelvű változatban is elkészítettünk. Az ügyfél...

  Élményközpontú tananyag létrehozása
  Tananyagfejlesztés során a fő cél és egyben az egyik legnagyobb kihívás, hogy olyan tananyagokat hozzunk létre, mely érdekes, élményközpontú és amely elkötelezetté teszi a tanulókat...

  Tanulási kultúra kiépítése a szervezetben
  A tanulás szerepe a vállalati képzésben Az alkalmazottak fejlesztése egyre inkább a figyelem középpontjába került a mostanában zajló, vállalati kultúrával kapcsolatos megnyilvánulások során. Egyre fontosabbá...